Cheque OSA voor Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer

5 maart 2023

Uitreiking cheque van Stichting Ontwikkelings-samenwerking Aalsmeer aan Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer

Onlangs reikte de penningmeester, Joop de Vries van Stichting Ontwikkelings-samenwerking Aalsmeer (OSA) een subsidiecheque uit aan Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer. Luci Beumer-Persoon, voorzitter van de Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer, nam de cheque van 1.250 euro in ontvangst.

“Wij zijn bezig met een nieuw project in Nepal.” Vertelt Luci. “Hiervoor hadden wij een grote gift ontvangen van de Diaconie van de Open Hof kerk. Met nog een aantal andere donaties was er door ons een bedrag van 1.250 euro opgehaald. Wij zij erg blij met de mooie donatie en natuurlijk ook met de verdubbeling van het ingezamelde bedrag door OSA. Hiermee kunnen we nog meer kinderen in Nepal helpen.”

Het ingezamelde bedrag en het subsidiegeld zijn bestemd voor de aanschaf van een keuken, keukengerei en de aanleg van een moestuin voor een school in Bharang. In de keuken gaan ouders met groente uit de moestuin een warme lunchmaaltijd maken voor de kinderen. Doordat de kinderen een maaltijd krijgen gaan ze meer naar school en krijgen zij een gezonde toekomst.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website: www.nepalbenefietaalsmeer.nl

Mocht u meer willen weten over de stichting Ontwikkelings-Samenwerking Aalsmeer (OSA) en hoe u ook voor een project subsidie kunt aanvragen, kijkt u dan op de website.